Jump to content

Welcome to CyanogenMod

Welcome to our forum. Like most online communities you must register to post, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the CyanogenMod Forum by signing in or creating an account. You can even sign in with your Facebook or Twitter account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Download files attached to the forum.
  • Customize your experience here
  • Share your CyanogenMod experience!
Guest Message by DevFuse
 

Am I brick my phone? Is there anything else I can do to restore/reflash my phone?


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 MixedBlues

MixedBlues
  • Members
  • 5 posts
  • Device Model:
    Vibo A688(z71)
  • CM Version:
    CyanogenMod 7.0.2
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 16 May 2011 - 06:52 AM

Hi all,
I just try to update my phone from "Bakpia *Sense* Rom" to CyanogenMod7, but after I flash CyanogenMod7 (cm7.0.2_z71_battery_memory_fix.nb0 from BostonMania) via SUTLR(seems 100% ok), here comes the problem...
1. everytime I boot my phone, it always stucks on the CyanogenMod7 screen.(I wait more than 1hr..and nothing happen! ><)
2. can't enter recovery mode, when I boot with CAMERA+VOLUP+POWER nothing happen, can't even see the words "enter recovery" on the top-left. (boot to the CyanogenMod7 screen and Stucked.)
3. can't enter fastboot mode, when I boot with RED+VOLDN+POWER nothing happen, can't even see the words "enter fastboot" on the top-left. (boot to the CyanogenMod7 screen and Stucked. BTW I've tried to use fastboot command and can't find device.)
4. can't enter download mode, when I boot with RED+VOLUP+POWER nothing happen. (boot to the CyanogenMod7 screen and Stucked. SUTLR says that Phone is not connected.)
5. can't enter adb mode, I can see "Adb Interface" on my computer's Devices Manager, but can't see my phone when I using "adb devices" command.
6. FTM mode? yes. when I boot with VOLUP+VOLDN+POWER, it says "enter FTM mode" and then get following screen:
--
SWVer=2.25D
MODEL:F0X-0001
HWVer:018

Foxconn_

Power on with pressing CAMERA and VOLUME_DOWN keys to leave Auto-FTM.
--
But QPST says that "No Phone"! ><
I've flash CM7.0.0/CM7.0.1/Bakpia*Sense*, never get that problem, I really have no idea what's wrong here. ><
I already tried everything I know and can find on the internet, I don't know what to do now...
AM I BRICK MY PHONE? IS THERE ANYTHING ELSE I CAN DO TO RESTORE/REFLASH MY PHONE?

#2 speedz

speedz
  • Members
  • 171 posts
  • Country:
    in - India
  • Device Model:
    mi300/mi410/umi x2
  • CM Version:
    7 nightly 29/RC3/Stock
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 16 May 2011 - 12:45 PM

must flash an offical rom 2.1

#3 MixedBlues

MixedBlues
  • Members
  • 5 posts
  • Device Model:
    Vibo A688(z71)
  • CM Version:
    CyanogenMod 7.0.2
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 16 May 2011 - 11:03 PM

View Postspeedz, on 16 May 2011 - 12:45 PM, said:

must flash an offical rom 2.1
Thx for reply. :)
But the question is HOW? if I can flash offical rom, I don't need to asking for help here... ><

#4 speedz

speedz
  • Members
  • 171 posts
  • Country:
    in - India
  • Device Model:
    mi300/mi410/umi x2
  • CM Version:
    7 nightly 29/RC3/Stock
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 17 May 2011 - 09:22 PM

in point 5 did u go to adb devices when it was showing cyanogen mod ?

#5 MixedBlues

MixedBlues
  • Members
  • 5 posts
  • Device Model:
    Vibo A688(z71)
  • CM Version:
    CyanogenMod 7.0.2
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 19 May 2011 - 12:44 AM

View Postspeedz, on 17 May 2011 - 09:22 PM, said:

in point 5 did u go to adb devices when it was showing cyanogen mod ?
yes, i did. and i saw "ADB Interface" apears in "Devices Manager", but adb commands return "error: device not found".

#6 speedz

speedz
  • Members
  • 171 posts
  • Country:
    in - India
  • Device Model:
    mi300/mi410/umi x2
  • CM Version:
    7 nightly 29/RC3/Stock
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 19 May 2011 - 06:45 PM

u tried master reset?

Master Reset: End_call + Camera + Power

#7 MixedBlues

MixedBlues
  • Members
  • 5 posts
  • Device Model:
    Vibo A688(z71)
  • CM Version:
    CyanogenMod 7.0.2
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 19 May 2011 - 10:43 PM

View Postspeedz, on 19 May 2011 - 06:45 PM, said:

u tried master reset?

Master Reset: End_call + Camera + Power
yes, i did. not work. ><

#8 speedz

speedz
  • Members
  • 171 posts
  • Country:
    in - India
  • Device Model:
    mi300/mi410/umi x2
  • CM Version:
    7 nightly 29/RC3/Stock
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 20 May 2011 - 02:23 PM

whn in ftm mode u tried adb interface?

#9 speedz

speedz
  • Members
  • 171 posts
  • Country:
    in - India
  • Device Model:
    mi300/mi410/umi x2
  • CM Version:
    7 nightly 29/RC3/Stock
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 21 May 2011 - 08:06 AM

guess its bricked ~.~

#10 Mrfortunate

Mrfortunate
  • Members
  • 3 posts
  • Device Model:
    Commtiva Z71 (NOVA)
  • CM Version:
    7.0.3
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 08 June 2011 - 05:13 PM

hi blues i got the same problem... did you already fixed your phone? help me plss

#11 MixedBlues

MixedBlues
  • Members
  • 5 posts
  • Device Model:
    Vibo A688(z71)
  • CM Version:
    CyanogenMod 7.0.2
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 21 July 2011 - 12:04 AM

View PostMrfortunate, on 08 June 2011 - 05:13 PM, said:

hi blues i got the same problem... did you already fixed your phone? help me plss
Yes, I just fixed it yesterday :D
Try to boot up with "Red+Power" see if the words "Enable diag port" appears on the top-left of screen.
If yes, you can flash Recovery&Boot via ADB, after that, it can boot into Recovery/Download mode to flash ROM. :)
Well..poor English, hope you could understand what I said. :P
Good Luck!

#12 TheFstX

TheFstX
  • Members
  • 13 posts
  • Twitter:TheFstX
  • Country:
    at - Austria
  • Location:
    Vienna / Austria
  • Device Model:
    Samsung Galaxy SIII
  • CM Version:
    original StockROM (rooted)
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 21 October 2011 - 06:54 AM

Hy MixedBlues!

I got the same issue. :/ I tried to boot up with "End Call + Power", but nothing happens. I tried it three times. I would like to cry.

Yesterday, i flashed my Boston with an original Rom from the Boston of my Wife. Only one time, the Recovery Mode was working. I wiped Dalvik Cache,
maked a Factory/Data Reset. This was it. I can only boot in Download Mode. I also have the problem that RUU doesn't find my with USB plugged Phone in Download Mode.
Drivers are installed and nothing happens when i plug my Phone.

What can I do the fix my Boston????

In FTM Mode I become this:

SWVer=2.25D
Model:F0X-0001
HWVer:428

Foxconn

(Vol. Down + Camera doesn't work)

In Download Mode I become this:

Flash Mem: Samsung_K524G2GACB(4G/2G)
Modem REV: FXX-2-25D-00
Incoming Download Mode
polling, get oemsbl_mode = 1
.
.
.
.
.
.

Edited by TheFstX, 21 October 2011 - 07:01 AM.


#13 acestars

acestars
  • Members
  • 9 posts
  • Country:
    us - United States
  • Device Model:
    Nexian Journey
  • CM Version:
    CyanogenMod-6.1.2-Z71
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 22 October 2011 - 01:10 PM

Maybe you can try this method.

 
 forum.cyanogenmod.com/topic/1 4421-stuck-at-boot-screen/ 

Sent from my Boston using Tapatalk

#14 TheFstX

TheFstX
  • Members
  • 13 posts
  • Twitter:TheFstX
  • Country:
    at - Austria
  • Location:
    Vienna / Austria
  • Device Model:
    Samsung Galaxy SIII
  • CM Version:
    original StockROM (rooted)
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 22 October 2011 - 07:59 PM

View Postacestars, on 22 October 2011 - 01:10 PM, said:

Maybe you can try this method.
 forum.cyanogenmod.com/topic/1 4421-stuck-at-boot-screen/ 
Sent from my Boston using Tapatalk

Thanks acestars, with your info my Boston works! I use SUTLR v1.7.0 with an original "orange Boston" Rom from Boston Mania!!!