Jump to content

Welcome to CyanogenMod

Welcome to our forum. Like most online communities you must register to post, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the CyanogenMod Forum by signing in or creating an account. You can even sign in with your Facebook or Twitter account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Download files attached to the forum.
  • Customize your experience here
  • Share your CyanogenMod experience!
Guest Message by DevFuse
 

Ringtone issue


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Anish Bhat

Anish Bhat
  • Members
  • 1 posts

Posted 09 February 2012 - 07:11 AM

hi, i am running CM7.1 on my defy and from yesterday my phone ringtone is automatically set to some song from my sd card. i tried changing it but it somehow has stuck there. the most irritating part is that as soon as i hang up or get a missed call, a random song starts playing. it is a big let down at office. can anybody help me on this?

#2 jakson0100

jakson0100
  • Members
  • 39 posts
  • Country:
    us - United States
  • Device Model:
    Motorola
  • CM Version:
    2012
  • Recovery Image:
    Cyanogen

Posted 25 February 2012 - 04:17 PM

sure, i have the same problem, but i do not know how to fix it

#3 kaiserstein

kaiserstein
  • Members
  • 18 posts
  • Device Model:
    mb525
  • CM Version:
    CM 7.1 stable
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 10 March 2012 - 05:33 PM

have you installed some ringtone maker app and scanned all the media files on your sdcard?  if yes,  then clear its data.  also check the contents of the folder /media/audio/ringtones


just Tapatalking! :D

Edited by kaiserstein, 10 March 2012 - 05:34 PM.


#4 palmmstein

palmmstein
  • Members
  • 2 posts
  • Country:
    fr - France
  • Device Model:
    motorola defy
  • CM Version:
    7.2 rc1
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 14 April 2012 - 07:54 AM

hello,
same problem!
no solution?