Jump to content

Welcome to CyanogenMod

Welcome to our forum. Like most online communities you must register to post, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the CyanogenMod Forum by signing in or creating an account. You can even sign in with your Facebook or Twitter account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Download files attached to the forum.
  • Customize your experience here
  • Share your CyanogenMod experience!
Guest Message by DevFuse
 

Can't Connect To Wi-Fi


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 appieAFG

appieAFG
  • Members
  • 1 posts
  • Country:
    us - United States
  • Device Model:
    SGS3 - I9300
  • CM Version:
    10.1
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 04 May 2013 - 08:25 PM

Hello everybody,

Today I installed Cyanogenmod 10.1 Nightly build on my SGS3 i9300, and the installation went good and everything. But when I tried to set-up my Wi-Fi connection, it just got in a loop from "getting IP-Adress", "Connecting..." and "Saved..." But it isn't able to connect to my Wi-Fi, but it's all working fine on my stock Samsung rom, but I don't like the rom I really like the CM10.1!

I am getting desperate, does one of you guys know a solution?

#2 net.cat

net.cat
  • Members
  • 1 posts
  • Country:
    it - Italy
  • Device Model:
    Samsung Galaxy SIII
  • CM Version:
    Cyanogenmod 10.1
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 08 May 2013 - 11:38 AM

I got the same problem! I tried probably every solution possible. I updated the bootloader to EMC3, I tried another kernel, I wiped and format basically everything several times, I fixed permissions a tons of times too ... nothing!
I can't get if the problem is related with the wifi module itself or it's dhcp or something else :(

please help!

#3 Nexus LuiZ

Nexus LuiZ
  • Members
  • 1 posts
  • Country:
    cr - Costa Rica
  • Device Model:
    galaxy s3 int. version
  • CM Version:
    cm10
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 06 June 2013 - 11:36 PM

PLease help us, i have the same trouble!!!! I love cm10 but it is a big problem....

#4 Lecci

Lecci
  • Members
  • 6 posts
  • Country:
    de - Germany
  • Device Model:
    Samsung Galaxy S3 i9300
  • CM Version:
    10.1 nightly 20130615
  • Recovery Image:
    ClockworkMod

Posted 18 June 2013 - 08:20 AM

Is the problem still persistent? I installed CM10.1 Nightly 20130615 a couple of days ago and wifi works fine. I just cannot connect to a secure wifi which requires CA-certificates. The gui doesn't display any of the system certificates in the wifi menu.